eets z shell

Jeden partner pro všechny služby na cestách

Podnikání v mezinárodní dopravě nikdy nebylo tak administrativně náročné jako dnes. Na trhu existují desítky národních mýtných systémů a stovky mýtných společností. Evropské řešení mýta od společnosti Shell je navrženo tak, aby vám a vašim řidičům usnadnilo život.

Jednotka EETS od společnosti Shell

Kliknutím na označenou oblast se dozvíte další informace
Modro žlutá mapa evropy
Podrobnosti 1

Přehled dostupných zemí na mýtných jednotkách:

Země: Rakousko, Belgie, Francie, Německo, Maďarsko, Švýcarsko, Itálie, Portugalsko, Španělsko, Polsko, Dánsko, Švédsko, Norsko a Bulharsko.

Jednotka EETS od společnosti Shell vám nyní umožňuje projíždět těmito zeměmi s jedním zařízením. Aktuálně pracujeme na univerzálním řešení, které by pokrylo cestování po všech evropských zemích. Jakmile se připojí další země, budou do naší sítě automaticky přidány.

Podrobnosti 2

Připravujeme v roce 2024

Země: Česká republika, Slovensko, Slovinsko

Očekává se, že tyto země se k EETS síti společnosti Shell brzy připojí – mezitím můžete platit pomocí palubních jednotek místních provozovatelů mýtného systému nebo vaší palivovou kartou Shell.

Podrobnosti 3

Lokální řešení

Tyto země zatím nenabízejí řešení EETS, ale mýtné lze u místních provozovatelů platit pomocí palivové karty Shell.

Kliknutím na označenou oblast se dozvíte další informace

Platba mýta podle vašich potřeb

EETS
jedno rozwiaazanie eets

Přehledné a jednoduché řešení

Mýtné transakce za jednotlivé země jsou přehledně a srozumitelně zasílány na jedné faktuře. Samozřejmostí je i možnost čerpat slevy u vybraných provozovatelů mýtného.


rozwiaazanie dla firmy transportowej

Získejte kontrolu nad platbou mýtného

Bez ohledu na velikost nebo strukturu vašeho vozového parku vám naši odborníci pomohou vytvářet vhodná řešení elektronického placení mýtného podle vaší aktuální situace.


wspolpraca z shell

Všechny vaše požadavky v souvislosti s mýtem zastřeší jedno jednoduché řešení

S 30letou zkušeností jsme lídry v oblasti mýtného. Díky našemu řešení s palivovou kartou Shell můžete na jednom místě spravovat všechny své cestovní výdaje od mýta až po palivo. Spolupráce se společností Shell jako vaším jediným poskytovatelem zjednodušuje život na cestách a usnadňuje administrativu.


  

Výhody našeho řešení

  • location

    Nejširší pokrytí

    plaťte bezproblémově silniční poplatky a poplatky za průjezd tunely ve více než 25 zemích – v mnoha z nich s využitím palubní jednotky.

  • Přizpůsobeno pro vás

    Úspora peněz

    možnost čerpat slevy u vybraných provozovatelů mýtného.

  • Dopasowanie do Twoich potrzeb

    Přizpůsobeno pro vás

    náš tým s vámi bude spolupracovat na řešení platby mýtného, které bude nejlépe vyhovovat vašemu podnikání.

  • Łatwa instalacja

    Snadná instalace

    instalace palubních jednotek je rychlá a snadná a registraci provádí náš tým z mýtného oddělení.

  • contact

    Integrace s palivovou kartou Shell

    spravujte všechny údaje vozového parku u jediného dodavatele prostřednictvím palivové karty Shell, včetně palivových a nepalivových výdajů jako například parkování nebo vrácení DPH.

  • clock

    Automatická aktualizace

    když se do EETS zapojí nové země, okamžitě budou pomocí automatických aktualizací přidány do našeho pokrytí.

  • setting

    Úspora času

    mýtné transakce za jednotlivé země jsou přehledně a srozumitelně zasílány na jedné faktuře.

  • Bądź na bieżąco

    Zůstaňte v obraze

    mezi další nástroje patří zasílání aktuálních zpráv týkajících se mýtného a kalkulačka mýtného.

co to jest eets

EETS

Co je EETS?

Evropská služba elektronického mýtného (EETS) je iniciativa EU, jejímž cílem je zjednodušit platbu mýta pro dopravce. Řešením bude jedna palubní jednotka akceptovaná pro platbu mýtného ve všech zemích EU. Společnost Shell dlouhodobě usiluje o to, aby se tento cíl uskutečnil co nejdříve. Chcete-li se dozvědět více a zobrazit nejčastější dotazy, klikněte na odkaz níže.

shell eets obu

EETS

Jednotka EETS od společnosti Shell

Snadno se instaluje, používá a nabízí jednu platformu pro celou správu. Od placení mýtného až po fakturaci a správu dat. V současné době je k dispozici ve 12 zemích. Pojďme společně hledat to nejlepší řešení pro vaše potřeby týkající se evropského placení mýtného.

Váš průvodce po EETS

Váš průvodce po EETS

V Evropě je zpoplatněno přes 100 cest v 30 zemích, proto může být pro správce vozového parku a řidičů nesmírně náročné vyznat se ve spleti národních a přeshraničních mýtných systémů. Stáhněte si bezplatného průvodce po EETS a zjistěte, jak Vám spolupráce se společností Shell v oblasti platby mýtného zjednoduší život na cestách a usnadní administrativu.

Stáhněte si bezplatného průvodce EETS

Co je EETS?

Řeší interoperabilitu elektronického mýtného v Evropské unii a předkládá vizi, podle které by každý účastník silničního provozu měl přístup k infrastruktuře mýtného systému v celé Evropě prostřednictvím jedné smlouvy a jedné palubní jednotky.

Často kladené dotazy

Za každé situace znát veškeré předpisy týkající se výběru mýtného může být časově náročné, ale s naší službou se vaši řidiči budou moci soustředit pouze na cestu. Naše řešení snižuje potřebu papírování a celkové administrativy a zbaví vás obav z pokut.